Wij zijn er
voor werkgevers

Je bent op zoek naar een kwalitatief goede invulling van jouw vacature(s). Niet zomaar de eerste de beste kandidaat, maar iemand die past bij jouw bedrijf en de cultuur. Het vinden van een geschikte werknemer blijkt echter nogal een grote uitdaging. Want waar ga je zoeken en hoe maak je een goede selectie? Laat dat maar aan ons over.

Persoonlijke aanpak

Bij Brightech werken we volgens een persoonlijke aanpak. We luisteren om te begrijpen, zijn nieuwsgierig en stellen veel kritische vragen. Zo leren we jouw organisatie in korte tijd goed kennen. Tijdens het gehele proces fungeren we als jouw verlengstuk en sparringpartner. Middels intensieve coaching en begeleiding, leveren we een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het aanwezige talent.

Onze maatwerkoplossingen

Brightech richt zich voornamelijk op MKB(+) bedrijven in heel Limburg. Onze maatoplossingen zijn bedoeld voor de uitdagingen en kansen waarmee individuen en organisaties worden geconfronteerd. Dit op een manier die zorgt voor krachtige, positieve en blijvende resultaten.

Detachering

Bij detachering nemen wij de volledige selectieprocedure uit handen. We ontzorgen en voegen kennis en kunde toe. Een ander voordeel van deze oplossing is de mate van flexibiliteit. Grote risico’s, zoals ziekte of ontslag, vallen namelijk weg. De werknemer komt in dienst bij Brightech.

Recruitment consultancy

Bij recruitment consultancy benaderen we kandidaten op actieve wijze. We vertellen je wat de voordelen zijn op basis van iemands verhaal. Zo zijn we in staat om de juiste professional te vinden voor de functie, die vervolgens op de loonlijst van jouw organisatie komt.

Wat kun je verwachten

Detacheren met
Brightech betekent:

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.