Wij zijn er
voor werknemers​

Waarschijnlijk heb je een idee van het soort bedrijf waar je wil werken. Maar het kan ook dat je dit helemaal niet weet. Je bent op zoek naar een passende werkgever. Een leuke en uitdagende baan. Een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je je thuis voelt. Laat ons jou helpen met het creëren van die stabiele basis. Wij zijn jouw kompas op weg naar het verwezenlijken van je ambities.

Wat ons onderscheidt

Bemiddelen van professionals

Bij Brightech bemiddelen we professionals in techniek en logistiek op een kwalitatieve manier. Alles gebeurt vanuit een oprechte interesse in jou. Daarbij focussen we niet zo zeer op resultaat, maar op de weg daar naartoe. Want wat heb je eraan om snel een baan te vinden, als na een paar maanden blijkt dat je er niet gelukkig van wordt? Kijk niet alleen naar het vandaag en morgen, richt je op de toekomst. Is het werk over 5 jaar nog leuk en blijft het je genoeg uitdaging bieden?

Wit canvas

Het verschil zit in het kennen van het bedrijf, de afdeling, de teamleider en de uitdagingen die ze hebben. Daarvan zijn onze consultants uitstekend op de hoogte. Onze toegevoegde waarde zit hem in de vraag: Is het de juiste keuze? Dat is vooraf lastig te zeggen. Daarom beginnen we altijd met een wit canvas. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je doen? We luisteren aandachtig naar wat je zegt en geven concreet advies.

Jouw ambitie, ons netwerk

Pas wanneer we jouw profiel en ambities inzichtelijk hebben, gaan we op zoek naar passende vacatures. Door slim gebruik te maken van ons brede netwerk en relevante ervaring, vinden wij samen de baan die bij jou past. En wie weet, misschien kom je wel ergens terecht waar je vooraf nooit over had nagedacht.

Stakeholders

Wat kun je verwachten

Werken bij
Brightech betekent:

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.